Amazon Quiz Answers Today : Guess Who Contest

(Updated on 19th September 2017 : Amazon guess who quiz answers added) As you all know, Amazon frequently conducts quizzes & contests on its platform. Most of those are app exclusive so you have to download their application from play store which is obviously free of cost.

In this post, we are going to tell you the answers of today’s amazon quiz so that you can increase the chances of winning cool gadgets, mobiles, headphones and many more exciting prizes.

guess who quiz answers amazon

Today’s Amazon Guess Who Quiz Answers

This contest will be held everyday between 10 AM to 10 PM. You will need to find the product in given puzzle on Amazon website. Don’t worry, we will update the product links here every hour so you can win the cool freebies.

Puzzle of the hour (9PM to 10PM) answer : Hot & Bold Bracelet click here

Blockbuster puzzle answer (6PM to 9PM) : Answer is Lego appolo kit click here

Prizes

There are total 30 puzzles and there is 1 prize of every quiz. All the winners will be declared by 30 November 2017.


Older Quizzes Ahead…

Amazon Pay Balance Quiz Question & Answers

amazon quiz win pay balance

Click here to activate the quiz on your android app.

Q 1) Which is the fastest way to pay for shopping on Amazon? Answer : Amazon Pay Balance

Q 2) Which of the following you can not do on the amazon pay page? Answer : Take a selfie

Q 3) You can use Amazon pay balance to make payments on the redbus, freshmenu and faasos sites & app. Answer : True

Q 4) You can get 10% cashback on loading amazon pay balance in the Great Indian Festival. What is the maximum cashback one customer can get? Answer : Rs 500

Q 5) When does the Amazon Great Indian Festival Sale 2017 begin? Answer : 21st September

Prize Distribution

Total 100 lucky winners will get 5000 Rs amazon balance each by 15th November 2017.


Amazon Samsung Galaxy Note 8 Quiz Answers

galaxy note 8 amazon quiz

Q 1) Galaxy Note 8 infinity display has full frontal glass & sports edge to edge screen : Answer is True.

Q 2) What is the display size of note 8? Answer is 6.3 inches.

Q 3) Which is note a feature of Note 8’s s-pen? Answer is Telekinesis.

Q 4) Which feature allows biometric authentication? Answer is Iris & Fingerprint scanner.

Q 5) Which is not the feature of Note 8’s camera? Answer is 3D printing.

Q 6) What is the name of Note 8’s new virtual assistant? Answer is Bixby.

Q 7) Which feature allows you to click pictures both near & far? Answer is 2x optical zoom.

Q 8) Which of these can you use to turn Galaxy note 8 into pc like experience? : Answer is Samsung Desk.

Prizes

2 Lucky winners will get samsung galaxy note 8 smartphone by 20th October 2017.


Amazon Tenor Mobile Quiz Answers

amazon tenor quiz answers today

Q 1) Using 1 & 0, the brand 10.or represents the word tenor : Answer is True.

Q 2) What is the screen size of the 10.or E? Answer is 5.5 inches.

Q 3) What is the battery capacity of 10.or E mobile? Answer is 4000 mah.

Q 4) What is the phrase associated with brand tenor? Answer is Defined by you.

Q 5) Tenor 10.or mobile is exclusively available on Amazon : Answer is True.

Prizes

Winners will be announced by 28th September 2017. Total 6 winners will get this Tenor smartphone and it will be delivered before 30the October 2017.


Amazon Lifelong Massager Quiz Answers

  1. Which is not a physical effect of using a lifelong massager? Answer : Mobile charging
  2. Lifelong massager help in relieving stress by : Kneading and vibration technology
  3. Which is the largest muscle in the human body? Answer : Gluteus Maximus
  4. Which of the following activities would cause the most physical stress? Answer : Rigorous physical activity like aerobics.
  5. Which of the following is a form of Japanese massage? Answer : Shiatsu

amazon lifelong quiz answers

Prizes to be won

10 Lucky winners will get free lifelong massager and it will be delivered by 31st October 2017.


Amazon Moto G5s Plus Quiz & its Answers

These days Amazon is conducting several quizzes which on solving let you win exciting prices. Now they have came up with another ‘amazon moto G5 s plus quiz’ and we are going to reveal its answers in this post.

Before going to the answers, let us look at offer details. As said earlier, only mobile app users can participate in this quiz. Those who are having iPhone 4 or its lower version, windows phone or tab are not eligible to take part in the contest.

Amazon quiz answers today

Are you ready for this?? Let’s go!

Click here to visit offer page & then take the quiz.

#1. How many cameras does the Moto G5s Plus have?

Answer : 3

#2. Which of these is NOT the feature of moto g5s plus?

Answer : Time Travel

#3. What is the maximum storage available?

Answer : 64 GB

#4. Which of these is NOT a function of selfie camera on moto g5 s plus?

Answer : levitation

#5. With moto turbo charger you get 6 hours of power in 15 minutes charge

Answer : True

After solving all the questions, you will see a banner containing following message : congratulations! You are eligible to win moto g5 s plus phone.

Winners will be announced by 28thst September 2017.

What are the prizes for winners?

Amazon will withdraw 8 entries and they will be given Motorola phone worth 20,000 rs. Winners will get an email notification regarding the contest and then they will have to submit PAN card/voter ID as required.


Amazon Sports Fest Quiz

Today amazon is back again with another cool deal! You just need to solve few easy questions to win prizes worth 1 Lakh Rupees. This is Amazon sports fest guess & win quiz and here you will find its updated answer key.

Before solving this puzzle, keep following points in mind. What are those? Let us see…

amazon sports fest quiz

1] Firstly, you need to identify the product hidden in the picture.

2] Then search for the same product in Amazon mobile app.

3] Now select the size and look for amazon fest guess & win sticker.

4] Click on that sticker and stand a chance to win 1 lakh rupees!

All the products are either Adidas, Fila or Lotto shoes, so it won’t be that difficult to crack this quiz.

Answer Key

Since puzzles are randomly given, we can’t display the answers in sequence but it doesn’t matter at all!

1) Reebok Shoes

2) Lotto black sport shoes

3) Lotto green shoes

4) Fila maranello running shoes

5) Lotto wind running shoes

6) Asics men’s mesh multisport training shoes

7) Asics Gel Zaraca 5 running shoes

8) Fila maranello blue shoes

Prizes

  • 6 Lucky winners will get Adidas bags worth Rs 3599 each.
  • 10 Winners will get wrist band from Reebok.
  • Another 10 winners will be rewarded with Fila bag worth 2000 Rs each.
  • There are total 44 Lotto slippers worth 450 Rs each to be won.

Keep visiting spycoupon for more quizzes and their answers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

new paytm coupon

Paytm Promo Code, Coupons & Offers 19 Sept 2017

guess who quiz answers amazon

Amazon Quiz Answers Today : Guess Who Contest